Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kn

Uvjeti Povrata

Povratak/zamjena robe moguć/a u roku 14 dana od datuma kupnje. Datum kupnje je dan kada kupac preuzme paket. U slučaju povrata/zamjene, kupac snosi troškove poštarine. Odjeća koja se vraća mora biti neoštećena bez tragova korištenja i sa etiketom tj. u identičnom stanju u kakvom je stigla na adresu kupca. Obuća koja se vraća mora biti unutar kutije zapakirana kako je zaprimljena što uključuje i celuloznu zaštitu. Obavezno vratiti obuću u original šifriranoj kutiji. Kutiju sa obućom prije slanja obavezno zapakirati u plastičnu ili papirnatu ambalažu. Molimo NE obljepljivati kutije i pisati po njima.


Svi vraćeni artikli koji ne zadovoljavaju navedene uvjete će biti vraćeni pošiljatelju.

Ukoliko ste dobili proizvod sa materijalnim nedostatkom (oštećenjem), mi snosimo sve troškove zamjene. Za isti možete dobiti povrat novca ili zamijeniti za drugi bez oštećenja.

Novac za vraćene artikle uplaćujemo isključivo na vaš tekući račun. Broj tekućeg računa za povrat isključivo slati na našu email adresu. Naknadno ne odgovaramo za povrat novca na neispravan tekući račun ukoliko nam kupac pošalje neispravan broj. U prilogu naše stranice nalazi se obrazac za jednostrani raskid ugovora koji popunite i sa artiklima koju želite vratiti pošaljete na našu adresu.

Neodgovarajući artikl je potrebno poslati na našu adresu Hr poštom obično preporučeno.

Paketi koje kupac u slučaju povrata šalje HP expresom i navede poštarinu na naš trošak, ili paketi na koje kupac stavi otkupninu nećemo preuzimati.

Povrate/zamjene artikala na sniženju ne vršimo.

Sve pakete slati na: MIŠ, obrt za trgovinu i marketing, Milana Pavelića 1A, 10000 Zagreb, Hrvatska

Bok Bok :)

Pridružite se našoj mailing listi i saznajte prvi što je novo. Obećajemo, nećemo vas često gnjaviti. :)

Pretraži našu trgovinu