Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kn

O nama

Quinis je online modna trgovina sa ženskom odjećom. Nalazimo se u Hrvatskoj i trenutno dostavljamo u 38 europskih zemalja.

Naša filozofija je vrlo jednostavna: ponuditi visoko kvalitetnu trendy odjeću po prihvatljivim cijenama. Također, nastojimo biti maksimalno uslužni našim kupcima, pomoći im u odabiru odjeće, savjetovati ih i poslušati prijedloge. Želimo da našim kupcima cijeli proces odabira, kupovanja odjeće bude ugodan.

Također, Quinis je "no-photoshop" zona. Ne koristimo nikakve softverske alate za modificiranje ili uređivanje naših fotografija i modificiranje tijela naših modela. Želimo da naše fotografije i prezentacija odjeće bude maksimalno realna upravo zato što ne želimo projicirati nerealnu sliku ljepote ili idealizirati ono što ne smatramo vrijednim idealiziranja. Svi su lijepi na svoj način, sa svim svojim eventualnim "nedostacima". Svi ih imamo, nitko zbog toga nije manje vrijedan.

Vjerujemo da se proces kupovanja odjeće online sastoji od dva dijela. Prvi je onaj kada si odaberete po slici nešto što vam se sviđa i to naručite. Drugi je onaj dio kada vam paket konačno stigne u ruke i svoj novi komad odjeće isprobate prvi puta. Smatramo da su ta dva koraka jednako važna. Nitko ne voli osjećaj razočaranja kada nešto stigne na adresu, pa ne izgleda onako kako je izgledalo na fotografiji. Upravo zato nam je izbor kvalitetne odjeće za vašu ponudu iznimno bitan. Sva naša odjeća je talijanskog ili francuskog podrijetla.

Naša vizija je Quinis izgraditi u online modni centar u kojem će naši kupci moći kupovati, razgovarati o odjeći, dijeliti ideje i stvarati nove trendove.

Uživajte. :)

Q.
Bok Bok :)

Pridružite se našoj mailing listi i saznajte prvi što je novo. Obećajemo, nećemo vas često gnjaviti. :)

Pretraži našu trgovinu