Besplatna dostava za narudžbe iznad 300 kn

Cvjetna elegancija

Ivana Panek

Objavljeno Lipanj 13 2018

 Drage naše dame, lipanj je vrijeme maturalnih zabava, svadbi i mnogih drugih svečanih  prigoda na  kojima, sigurni smo, želite zablistati. Iz naše bogate ponude složili smo kombinaciju koja odiše jednostavnošću, udobnošću ali i bezvremenskom elegancijom.  I ovdje je za inspiraciju!

Kao središte današnjeg outfita, uzeli smo predivnu bijelu haljinu do koljena (159kn). Izrađena je od elegantne čipke koja daje teksturu gornjem dijelu a ostatak je prekriven lepršavim i romantičnim tilom. Zasigurno, ova haljina će plesati u svakom trenutku davajući eleganciju svakom pokretu. Udobnost je zagarantirana sa širokom suknjom koja pada tik iznad koljena, a lagani materijal će osigurati da vam u ovim ljetnim temperaturama ne bude  vruće.  Također dostupna je i u crnoj boji.

 

Prateći trend cvjetnoga uzorka s haljine, cipele (169kn) smo odabrali u istom štihu. Veseli razigrani print u kombinaciji s pastelno roza bojom čine ove cipelice pravim plijeniteljicama pažnje te će podići našu elegantnu haljinu na najbolji mogući način. Uz cipelice uskladili smo neizostavni holografski trend na našoj torbici.


Torbica ( 119kn)
 je praktična, elegantna i u nju će stati sve što vam mora biti pri ruci u ovakvim prigodama. A holografski odsjaj  će  ju učiniti još više zanimljivom u ovoj varijanti.

 

Cijeli look je složen od tri jednostavne i osnovne stvari koje čine svaku svečanu kombinaciju. Pametnim odabirom i kombiniranjem vrlo lako možete zabljesnuti i VI na svojim svečanim prigodama ove godine! Našu bogatu ponudu pronađite na našem webshopu !

Što kažete drage naše? Biste li nosile ovu kombinaciju ili ne? 

 

Vaš Quinis 

Više Objava

0 komentara

Ostavi komentar

Svi komentari na blog su provjereni prije objave

Bok Bok :)

Pridružite se našoj mailing listi i saznajte prvi što je novo. Obećajemo, nećemo vas često gnjaviti. :)

Pretraži našu trgovinu